2 perc olvasási idő (320 szó)

Mi jön még?

A Tőled Hallottam egyik rovatának, a Civil Körképnek, ötlete jelenlegi főszerkesztőnktől, Szalóki Viktortól származik. Szerette volna a fiatalok figyelmét a civil társadalomra és a civil kezdeményezésekre fordítani. 2018. júliusában jelent meg az első interjú, amit a Kompánia Alapítvánnyal készített, ezzel életre hívva azt az irányt, amit jelenleg is képvisel a magazinunk. 2018 óta 25 szervezettel vettük fel a kapcsolatot, negyed százszor kérdeztük, hogy 'Mikor és miért jött létre'. Készítettünk interjúkat és videókat, beszámoltunk eseményekről. Találkoztunk a Szakma az Ifjúságért Akadémia főszervezőivel, a Támaszpont MOPKA-val, az Amnesty International-val. Beszéltünk a NANE Egyesülettel, az Amigos a Gyerekekért megálmodójával, valamint az Európa Ifjúsága Egyesülettel. Bemutattuk a Szubjektív Értékek Alapítványt, a Capture-t és a Politológus Műhelyt. Interjúztunk a Háttér Társasággal, a Lélektér Alapítvánnyal, illetve a Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiumával. Felhívtuk a figyelmet a Dikh Villám Futóklubra, az OKTONDI szervezetre, a Vitaest kezdeményezésre. Felkerestük az Afrikáért Alapítványt, az ELTE ÁJK Felvételi Előkészítő Bizottságát és a Phiren Amenca nemzetközi hálózatát. 

De ez mind még csak a kezdet! Nyitottak és motiváltak vagyunk, hogy bemutassuk a magyarországi civileket. Ebben azonban rátok is szükségünk van! Van olyan civil, akivel kapcsolatban vagy, vagy követed a munkásságát? Ismersz olyan civil szervezetet, akit szeretnél, ha bemutatnánk? Van olyan civil kezdeményezés, amivel bővebben is megismerkednél? Ne tartsd magadban! Írj nekünk és mi felvesszük velük a kapcsolatot!

Addig is ízelítőnek a következő interjúnkból: 

"Az elvek és a célok egyértelműek, de mindenki behozza a saját tudását, a módszereit, az elképzeléseit és ettől válunk sokszínűvé, ettől leszünk teljesek. A szlogenünk is erről szól hogy: Veled vagyunk teljesek!."


"Egyre több olyan cég is van, aki felfigyel a tevé...
Kell egy tanuló haver? - a Támaszpont MOPKA kezdem...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2023. június 01. csütörtök