1 perc olvasási idő (161 szó)

HATÁRTALAN HATÁS - KIEMELKEDŐ PROJEKTTERMÉKEK AZ ERASMUS+ PROGRAMBAN

​A Tudatos Ifjúségért Alapítvány is bemutatkozik a HATÁRTALAN HATÁS - KIEMELKEDŐ PROJEKTTERMÉKEK AZ ERASMUS+ PROGRAMBAN című online eseményen. A Tempus Közalapítvány által szervezett online rendezvény célja, hogy bemutatásra kerüljenek az Erasmus+ program 2014-2020-as program ciklusának végéhez érve az elmúlt hét év kiemelkedő a projekttermékei. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a TIA is prezentálhatja a gamifikációs területen nyújtott eredményeit. 

"Az elmúlt hét évben számos kiemelkedő projekttermék született az Erasmus+ nemzetközi együttműködései révén. Ezek a projekttermékek valós társadalmi igényekre reagálnak és (bár nemzetközi jópéldákból nyernek ihletet) hazai kontextusban is megállják a helyüket. Az Erasmus+ projektek során elért eredmények bárki számára inspirálók és hasznosak lehetnek, így a program támogatásával megvalósuló partnerségekből nemcsak a résztvevők, hanem az egész társadalom profitálhat." - olvasható az esemény leírásánál. Ezek közé pedig a TIA projektje is beletartozik.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet. További részletekért pedig kattints ide. A Tudatos Ifjúságért Alapítvány képviseletében Szalai Zita projektvezető fogja bemutatni az eredményeinket. 


Nyílt levelet írtak a civilek Kásler Miklósnak a t...
Alapjövedelmet? Miért ne?

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. április 17. szerda