1 perc olvasási idő (278 szó)

Láthatatlan hősök - avagy az ország civil bástyái

​Molnár Áront, a noÁr formáció frontemberét bizonyára nem kell senkinek bemutatni. Legújabb kezdeményezését azonban lehet, hogy vannak, akik nem ismerik. A TI VAGYTOK A HŐSÖK című műsorában időről időra olyan civil szervezetek munkáját mutatjba videó formában, akik egy boldogabb, igazságosabb társadalomért küzdenek. Amellett, hogy a nézők megismerhetik ezeket a szervezeteket, vagy ahogy Áronék megfogalmazták, az ország bástyáit, pilléreit, bepillantást is nyerhetnek az ő mindennapi munkájukba. 

És ez még nem minden! A felajánlóknak köszönhetően minden bemutatott szervezet 100.000 Ft-ot kap, amely óriási segítség minden civil számára! 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a magyar civil társadalom ilyen sokszínű és ilyen összetartó. Reméljük, hogy minél több szervezettel megismerkedhetnek a magyar emberek, hiszen a civilek nélkül nincsen sikeres társadalom. Az pedig még nagyobb örömmel tölt el minket, amikor ilyen eseménykről számolhatunk be, ugyanis ez azt jelenti, hogy egyre többen szegődük a civilek szolgálatába, és egyre többen ismerjük el az áldozatos munkájukat!

Ha a korábbi részekről lemaradtatok volna, az sem baj, hiszen újra tudjátok nézni őket. És, hogy kik lettek eddig bemutatva? Már mondjuk is... 


A Kontúr Egyesület 
 

A CivilizációA KÖSZ¡ - Koronavírussal kapcsolatos Összefogás + Ablakapadra 

 kiemelt kép forrása: noÁr facebook oldal

Infónap a nemzetközi mobilitásról - Európa a nappa...
A rendszerváltás árnya a jelenben?- Vajon miért ne...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. április 17. szerda