1 perc olvasási idő (250 szó)

Dupla képzés az Amnesty csapatával

Július 18-án, azaz most szombaton dupla képzéssel várja az érdeklődőket az Amnesty Internationl Magyarország csapata. Az egésznapos képzés dömping reggel 10.00-től kezdődik és egészen este 6-ig fog tartani. Mindkét képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötöttek. A regisztrációs link itt érhető el. Az első képzés egy bevezető képzés lesz, amely a Bevezetés az Amnestybe nevet viseli, ezt követően pedig az egyre inkább népszerű Amnesty ARC képzés lesz.

A program leírásában olvasható a két képzés menetrendje és a rövid összefoglalója:

10:00-14:30 BEVEZETÉS AZ AMNESTYBE
Miért kér pénzt az Amnesty, ha külföldről úgyis támogatják? Miért nem foglalkozik a szekció a határon túli magyarokkal? Miért akar az Amnesty migránsokat telepíteni Magyarországra? Miért dolgozik az Amnesty a melegpropaganda terjesztésén ahelyett, hogy a népességfogyás ellen küzdene? Mi haszna a petícióknak? És egyáltalán: Soros?
Gyere el kurzusunkra, ismerd meg az Amnestyt, és kapj választ kérdéseidre! Megismerheted a szervezet felépítését, működését, fókuszát, és hogy hogyan kapcsolódhatsz be az emberi jogi munkába - ha szeretnél :)

14:00-18:00 AMNESTY ARC KÉPZÉS
Te is biztos ábrándoztál arról gyerekként, hogy ha felnősz, szuperhős leszel, mint Amerika Kapitány és megszabadítod a világot minden rossztól. Az Amnestynél is ezért dolgozunk és hiszünk a közösség erejében. Ha az egyén túl kicsi valamihez, semmi gond, álljunk a fontos ügyek mögé sokan. Amnesty Arcaként petícióinkat népszerűsítheted csapatban Budapest főbb csomópontjain és az Amnesty eseményein.


További részletekért érdemes követni az esemény facebook oldalát! Mi bíztatunk mindenkit, hogy vegyen részt mind a kettő képzésen, hiszen a legjobbaktól tanulhatnak!


kép forrása: Amnesty International Magyaroroszág facebook oldala


Erasmus+ projekt beharangozó: FORWARD
Aláírásgyűjtésbe kezdett a Gyermekjogi Civil Koalí...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2021. január 23. szombat