1 perc olvasási idő (189 szó)

3 évtizede az emberi jogokért

​Idén 30 éves az Amnesty International Magyarország, ami azt jelenti, hogy 3 évtizede küzdenek itthon az emberi jogokért. Hiba lenne egyetlen civil szervezet tevékenységét is kiemelni, mégis kétségkívül elmondható, hogy az Amnesty pótolhatatlan és nagyon fontos munkát végez itthon. Kutatnak, kampányolnak, mozgósítanak és tanítanak az emberi jogok védelme érdekében. Ők azok, akik évek óta a jogállam alapértékeiért küzdenek és szót emelnek, ha úgy érzik, hogy veszélyben van az egyenlőség, az emberi méltóság, a jogtudatosság, a sajtószabadság, a szabad oktatás vagy éppen az igazságszolgálatás.

Az születésnapjuk alkalmából az Amnesty egy 30 napos adománygyűjtő kampányt is indított a Nagyköveteik által. Ha tehetitek ti is tudjátok támogatni a segítségükkel a szervezet működését. Erről bővebben itt olvashattok.

Szinte lehetetlen összeszedni mind azt az eredményt, amit létrejöttük során elértek, azonban fölesleges is lenne bármit bizonygatni. Az, hogy 30 éve töretlenül küzdenek értünk, az mindent elmond arról a fantasztikus, egyben rettentően nehéz munkáról, amit végeznek.

Boldog 30. születésnapot Amnesty International Magyarország! Köszönünk mindent!Ahol napi ketten túladagolják magukat – Oregon áll...
Csak jó lenne már ratifikálni azt az Egyezményt - ...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. május 20. hétfő