1 perc olvasási idő (189 szó)

Együttműködés az aHanggal

Korábban már láthattátok a hírt a facebook oldalunkon, hogy hamarosan új együttműködésbe kezd a Tőled Hallottam és az aHang. Most pedig ideje, hogy eláruljuk ennek a részleteit!

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a különböző társadalmi kezdeményezések és ügyek minél több aktív, tenni akaró állampolgárhoz eljussanak. Hiszünk abban, hogy közösen sokkal többre vagyunk képesek, mint egyénenként.

Ennek okán a következő időszaktól már a Tőled Hallottam oldalán is nyomon követhetitek az aHang aktuális kampányait, petícióit. Értesülhettek a legújabb ügyekről és akciókról, sőt bizonyos, fiatalokat érintő témákkal kiemelten is fogunk foglalkozni. Megszólítunk érintetteket, megkérdezzük a kezdeményezőket és utána jártunk a kampányoknak. Beszámolunk nektek korábbi helyi és országos kampányok sikereiről, sőt egy kattintással el tudjátok majd érni az aláírandó online petíciókat!

Mi már nagyon várjuk, hogy minél több civil ügyet hozhassunk el nektek az aHanggal közösen. Kövessétek a facebook oldalunkat és a weboldalunkat, hogy ne maradjatok le az aktuális kampányokról! Az aHanggal kapcsolatos cikkeinket a „Civil Hírek" menüpont alatt találjátok majd.


Kezedben a bolygó – miért fontos a tudatos fogyasz...
Önkéntesség Spanyolországban 2. rész – Nőnap ihlet...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2024. április 17. szerda