1 perc olvasási idő (288 szó)

Tekerjetek az EPER97-re

Bár az egyetemi kampuszok most üresek, az EPER, vagyis az Első Pesti Egyetemi Rádió továbbra is szól és érdekesebbnél érdekesebb adásokkal várja azokat, akiknek már túl sok volt a monitor nézegetése.

​Az Első Pesti Egyetemi Rádió, vagy ismertebb nevén az EPER97 az ELTE BTK Múzeum körúti kampuszán működő, nem nyereségérdekelt kisközösségi szabad rádió. A rádió célja tudományos, művészeti, kulturális ismeretterjesztés valamint oktatás, fórum teremtése a hallgatók és az oktatók számára. Rengetek izgalmas, érdekes és aktuális adással jelentkeznek a szerkesztők minden nap. 

Az EPER a járványhelyzet miatti otthonmaradásban sem hagy magunkra minket! Lehetőségünk van hangjátékot hallgatni (a legújabb Daniel Defoe: A londoni pestis c. művének rádióváltozata), valamint az új hangtár megnyílásával lehetőségünk van ezernél is több szerkesztett egyetemi előadásfelvétel között válogatni (ezek itt lehet elérni). De ezenkívül számtalan jobbnál jobb magazin és podcast műsort találunk amelyek visszahallgathatók az rádió honlapján. Természetesen az aktuális hírek sem maradnak ki a repertoárból és a legfrissebb eseményeket is nyomonkövethetjük a rádió segítégével.

Egy kis személyes élményt is szeretnék megosztani. Számomra az egyik legfantasztikusabb élmény velük kapcsolatban tavaly októberben volt, amikor is "élő történelemóra" keretében lehetőség nyílt percről-percre végig hallgatni a Szabad Európa Rádió adását a forradalom kitörése előtti napoktól egészen a leverésig. Már-már valóban olyan érzés volt, mintha megelevenedne a történelem, amikor reggelente, vagy napközben belehallgattam az adásba.

Én örömmel ajánlom mindenkinek a Média Universalis Alapítvány kezdeményezésére létre jött Első Pesti Egyetemi Rádiót, aki  kíváncsi egy szabad, minőségi és fiatalos rádióra! Tekerjetek az EPER97-re és hallgassátok a műsoraikat. Ha szeretnétek még több érdekességet megtudni róluk, akkor kövessétek őket facebookon, a műsorokért pedig látogassatok el a honlapjukra!


kép forrása: eper.elte.hu


Élsportolók, mint a társadalom alakítói: de mi van...
Megmérni a mérhetetlent, avagy mikor eredményes eg...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2023. június 01. csütörtök