1 perc olvasási idő (248 szó)

Új munkatársakat keres a GYIÖT csapata

​Új szakértőket keres a csapatukba a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság. Mint írják a honlapjukon a GYIÖT feladatainak ellátása érdekében szakértői kört kíván létrehozni, azzal a céllal, hogy a későbbiekben a szakértői kör közül kerüljenek ki azon szakemberek, akiknek a jártasságukhoz illeszkedő feladatok ellátására, elsősorban projekt jelleggel megbízást ad. A Társaság tevékenységeinek fókuszában a fiatalok részvételének növelése, a hazai ifjúsági szakma fejlesztése és ismertségének, elismertségének növelése áll, jellemzően nemformális tanulási módszerek alkalmazásával, szerteágazó programokkal; hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

A szakértői kör tagjait, az adott feladat céljának és ütemezésének, valamint az adott szakértő tapasztalatainak függvényében az alábbi feladatok (valamelyikének) ellátására kérhetjük fel:

  • képzői, tréneri, facilitátori feladatok, a kapcsolódó előkészítési feladatokkal és utómunkálatokkal,
  • projektkoordinátori, rendezvényszervezési feladatok,
  • ifjúsági szakmai, módszertani anyagok, kiadványok elkészítésében, megírásában és szerkesztésében történő közreműködésre.

A feladatkörök meglehetősen széleskörűek, részben angol, részben magyar nyelven történnek, s az időtartamuk is változatos, a néhány órás rendezvényektől kezdve az akár 2-3 éven keresztül zajló projektekig.

2021. február 28-ig lehet leadni a jelentkezést. A szakértői munkakör betöltéséhez a Társaság az ifjúsági szakmában, vagy tréneri, vagy projektkoordinátori, vagy rendezvényszervezői területen szerzett legalább 3 éves szakmai tapasztalatot, előre egyeztetett keretek szerint, önálló munkavégzés képességét, jó kommunikációs képességet szóban és írásban egyaránt, valamint felhasználói szintű számítógépes és Microsoft Office használatot vár el feltételként. További részletekért, és infókért látogassatok el a GYIÖT oldalára.


Akadálymentes lett az Auróra
Hogyan legyünk aktív állampolgárok a járvány idejé...

Kapcsolódó hozzászólások

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2023. szeptember 29. péntek