CSATLAKOZZ!

HA SZERETNÉL FEJLŐDNI, ÚJ DOLGOKAT MEGTANULNI ÉS FONTOS SZÁMODRA, HOGY MEGTANULD ELMONDANI A VÉLEMÉNYED SZABADON ÉS ÉRTHETŐEN, JELENTKEZZ ÚJSÁGÍRÓI CSAPATUNKBA!

Ha érdekel az újságírás és szeretnéd megtanulni azt, hogyan formálhatod úgy a véleményed, hogy az ne legyen bántó mások számára mégis mindenki megértse, amire gondolsz, csatlakozz csapatunkhoz!

A Tőled Hallottam Ifjúsági Magazin már több mint egy éve építi közösségét színes programokkal és folyamatos képzési lehetőségekkel, hogy a 16-35 év közötti fiatalokhoz, 16-35 év közötti fiatalok szóljanak olyan témákban, amikről nehéz beszélni, mégis szükséges. Célunk egy párbeszéd kialakítása, ahol az elfogadás és nyitottság alapelv, de az egyáltalán nem elvárás, hogy mindenki egy követ fújjon. Ha komolyabb önkéntes tevékenységre vágysz, ami túl mutat a székpakoláson, akkor képzési programunkat neked találtálták ki!

HOGY MIT IS CSINÁLUNK?

Cikkeket írunk, videókat forgatunk, hamarosan elindítjuk podcast csatornánkat. Sokat beszélgetünk, együtt tanulunk és olyan közösséget építünk, ahol bár nem gondolkodik mindenki egyformán, azonos értékeket tart fontosnak.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy részt veszünk havi egy (vagy több, embere válogatja) ingyenes képzésen, vérmérséklettől függően elkészítünk 2 vagy több tartalmat és csapatot, kapcsolatot építünk jó sokat.

HOGYAN ÉRZI MAGÁT AZ, AKI MÁR RÉGÓTA VELÜNK ÉPÍT?

Amióta a magazinnál vagyok, sokkal nyitottabbnak, kommunikatívabbnak érzem magam. Olyan releváns tudást adnak át, ami ténylegesen hasznosítható az életben. Nálunk csak nyerni lehet: új barátságokat, fejlett skilleket és teljes értékű önkifejező készséget. A magazin mára jellemem és mindennapjaim meghatározó komponense lett.

Buzogány Jácint

A magazin közösséget ad, ahol fiatalok dolgozhatnak együtt és próbálgathatják szárnyaikat, fejleszthetik íráskészségüket és lehetőséget kapnak, hogy eljussanak különböző programokra. Új embereket ismerhetünk meg, miközben fejlesztjük egymást.

Gyurkó Szilvia
MILYEN EGY KÉPZÉS? MONDJUK ILYEN :
HA SZERETNÉL KÖZÖSSÉGÜNK RÉSZE LENNI KÜLDD EL MOTIVÁCIÓS LEVELED ÉS EGY MAX. 3 PERCES VIDEÓT VAGY EGY 3500 KARAKTERES ÁLTALAD ÍRT CIKKET AZ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A JELENTKEZÉS 2020. MÁRCIUS 1-IG FOLYAMATOS!

A Tőled Hallottam lehetőséget ad arra, hogy mind azt, ami számomra fontos és érdekel megmutassam az olvasóknak a szemüvegemen keresztül. Lehetőséget ad, hogy egy olyan magazinba írjak, ahol tudom azt, hogy ha az ismerőseim rákattintanak egy-egy cikkre akkor egy platformmal találják magukat szemben, ahol nincs gyűlölközés, hanem elfogadás van, ahol nincs kirekesztés, hanem tolerancia van és ahol nincs megkülönböztetés, hanem sokszínűség van.

Az interjúk készítése során rengeteg új élettörténettel találkozom, amely egytől egyig energiával tudja feltölteni az embert, emellett pedig a legmagasabb szintű szakmai segítséget is megkapjuk.Anno azért csatlakoztam a csapathoz, mert azt gondolom, hogy az írás felelősség! Felelősség abban, hogy egy alternatívát mutassunk a fiataloknak egy párbeszéddel teli, nyitott társadalomról!

Szalóki Viktor