Simon Gabriella

Főszerkesztő

Közel tíz éve foglalkozom újságírással, s ez idő alatt be is jártam a szamárlétra minden fokát. Célom, hogy lásd, hogyan ültethetőek át a klasszikus műfajok az online sajtó világába, milyen egy jól személyre szabott újraértelmezés. Hogy megtaláljuk azokat az értékeket, amikről érdemes beszélni, s az ezek által megfogalmazott céloknak szavakkal kövezzük ki az utat.

Kedvenc témáim a kreatív íráshoz és az LMBTQI közösséghez köthetők.

Reiter Orsolya

Szerkesztő

Kommunikációs tanulmányaim után keresem a helyem az újságírói palettán. Kiemelt témáim közé tartozik az emberi jogi nevelés, azon belül is az LMBTQI+ csoport helyzetének kérdése. Interjúival igyekszem az olvasót közelebb vinni sokszor tabunak számító témákhoz, segítve az empirikus tanulási kedvet.

Zách Boglárka

Zách Boglárka

Újságíró

20 éves vagyok, az ELTE pszichológia szakos hallgatója. Az írás fontos számomra, hiszen segítségével kifejezhetem magam. Külön öröm nekem, hogy gondolataimat másokkal is megoszthatom úgy, hogy közben új ismereteket szerezhetek.

Szalóki Viktor

Szalóki Viktor

Újságíró

Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Politikatudományok
alapszakos hallgatója. Már középiskolás évei alatt számos civil kezdeményezésben vett részt és
jelenleg is aktív tagja a hazai civil-ifjúsági szférának. Főbb érdeklődési területei a civil társadalom és a
politika találkozásai, fiatalok politikai aktivitása és a német pártpolitika. A Civil Körkép rovat állandó
írója.

Buzogány Jácint

Buzogány Jácint

Újságíró

Kalandvágyó egyetemista vagyok, aki a lehetőséget, kihívást látja, keresi a problémák helyett. Sportfanatikusként a testépítés és a karate életem szerves része, ezek mellett nagy hangsúlyt fektetek a hegedülésre, jogi ismeretekre. Az újságírás számomra egy újabb lehetőség önmagam megvalósítására, valamint a köz szolgálatára.
Gyurkó Krisztina

Gyurkó Krisztina

Újságíró

Az ELTE bölcsészettudományi és pedagógiai karán végeztem történelem és magyar szakos
tanárként. Pedagógusként dolgozom, valamint különböző kreatív foglalkozásokat szervezek
gyerekeknek. A történelem, irodalom és a művészetek állnak az érdeklődésem
középpontjában. Fontosnak tartom, hogy a fiatalok megismerjék minél jobban a körülöttük
lévő környezetet és az aktív állampolgári létet, illetve tudatosan válogassák meg az eléjük
kerülő információkat. Ennek szellemében kerültem be a Tőled Hallottam ifjúsági magazinhoz,
amelynek céljai hasonló vonalon mozognak.

Maller Kincső

Maller Kincső

Újságíró

Maller Kincső vagyok, 21 éves. Pszichológus hallgatóként rengeteg kérdés foglalkoztat, a különböző kultúrákkal, emberekkel, viselkedési formákkal, egyéni döntésekkel, sztereotípiákkal, illetve önmagammal kapcsolatban is. Az újságírással járó munka és tapasztalás révén a válaszokat keresem rájuk.

Szücs Anikó

Szücs Anikó

újságíró

23 éves gyógypedagógus hallgató vagyok. Fontosnak tartom az emberek egymáshoz való kapcsolódását, és ennek egy fontos felületét jelentik szerintem a művészetek: a zene, dráma, az irodalom, és így az újságírás is. Szeretném írásaimmal közelebb hozni a művészet világát azokhoz, akik nem feltétlenül érzik még, hogy az életük része. Emellett fontosnak tartom a társadalmi témákat is, az általában peremhelyzetben lévő személyek ügyeire szeretném felhívni a figyelmet, tudatosítani, hogy csak mindenkivel, és tényleg mindenkivel együtt működhetünk igazi közösségként.

Bite Vivien

Bite Vivien

Újságíró

20 éves szegedi egyetemista, kiskora óta lelkes író és olvasó, aki a társadalmi tudatosságra és felelősségvállalásra szeretné felhívni a figyelmet cikkeivel, örök hadlábon állva a maximális karakterszámmal.

Zelena Dorina

Zelena Dorina

Újságíró

Elsőéves hallgató vagyok az ELTE PPK Pszichológia szakán – érdekelnek az emberek, a történeteik és a történelem, egyszóval minden (is). A TH mellett a kari újság, a PersPeKtíva szerkesztőségéhez tartozom, a mentori és az animátori kör, valamint az ELTE Illyés Sándor Szakkollégium tagja vagyok. Szabadidőmben imádok olvasni, zongorázni, sorozatokat nézni, verseket írni, illetve egy forrócsoki mellett elmélkedni világmegváltó ötletekről.

Pál Janka

Pál Janka

Újságíró

Az ELTE Pszichológia szakos hallgatója vagyok. Azért írok az újságba, hogy az én szemüvegemen keresztül láthassák mások is a világot, habár nem is vagyok szemüveges.

Kaszás András

Szakmai és Adminisztratív Vezető

 

Szalai Zita

Kommunikáció, PR és Marketing Vezető