Simon Gabriella

Főszerkesztő

Közel tíz éve foglalkozik újságírással, s ez idő alatt be is járta a szamárlétra minden fokát. Célja, hogy lásd, hogyan ültethetőek át a klasszikus műfajok az online sajtó világába, milyen egy jól személyre szabott újraértelmezés. Hogy megtaláljuk azokat az értékeket, amikről érdemes beszélni, s az ezek által megfogalmazott céloknak szavakkal kövezzük ki az utat.

A Hökkentő, majd  Frappa Magazin főszerkesztőjeként és a FRAJA oktatójaként is olyan élhető tudást szeretne átadni a fiataloknak, amelyek akkor is szakmai előnyt jelentenek, ha nem újságíróként dolgoznak majd főállásukban.

Reiter Orsolya

Szerkesztő gyakornok/ Social Media koordinátor

Kommunikációs tanulmányai után Solya keresi a helyét az újságírói palettán. Kiemelt témái közé tartozik az emberi jogi nevelés, azon belül is az LMBTQI+ csoport helyzetének kérdése. Interjúival igyekszik az olvasót közelebb vinni sokszor tabunak számító témákhoz, segítve az empirikus tanulási kedvet.

Social média felületeink gondozója, így kiélheti fotós szenvedélyét is.

Benkovits Márk

Benkovits Márk

Újságíró

Benkovits Márk vagyok, 23 éves egyetemi hallgató az ELTE PPK-n. Rövid írásaimmal szeretném felkelteni az ifjúság figyelmét és kedvet hozni a nagyobb társadalmi szerepvállalásra, illetve a különböző szociális programok adta lehetőségek személyes megtapasztalására.

Fekete Anna Veronika

Fekete Anna Veronika

Újságíró

Fekete Anna Veronika vagyok, 16 éves gimnazista. Kiskorom óta a könyvek és az irodalom
szerelmese vagyok. Ezen kívül érdeklődöm az etológia iránt is. Újságírással szeretnék
foglalkozni, hogy írásaim formálják az emberek gondolkodását, ne zárkózzanak el a világ
problémái elől. Szeretném, ha írásaim tükröznék a szakma iránti rajongásomat és
elköteleződésemet, amely számomra az önmegvalósítást is jelenti.

Buzogány Jácint

Buzogány Jácint

Újságíró

Kalandvágyó egyetemista vagyok, aki a lehetőséget, kihívást látja, keresi a problémák helyett. Sportfanatikusként a testépítés és a karate életem szerves része, ezek mellett nagy hangsúlyt fektetek a hegedülésre, jogi ismeretekre. Az újságírás számomra egy újabb lehetőség önmagam megvalósítására, valamint a köz szolgálatára.

Mayer Zsófia

Mayer Zsófia

Újságíró

17 éves gimnazista vagyok. Gyerekkorom óta írok verseket, de mindig is szerettem volna kipróbálni milyen érzés egy lelkes csapat tagjaként tevékenykedni újságíróként. Szenvedélyem az olvasás, leginkább Fodor Ákosért rajongok.

B. Kis Bernadett

B. Kis Bernadett

újságíró gyakornok

18 éves vagyok, negyedéves gimnazista. Mindig szerettem írni, de sosem osztottam meg mással. Most, hogy lehetőséget kaptam rá, szeretném tágítani a látókörömet és minél többet átadni az olvasóknak.

Kaszás András

Szakmai és Adminisztratív Vezető

 

Szalai Zita

Kommunikáció, PR és Marketing Vezető