Civil körkép

Civil Körkép

Ha érdekel, hogy milyen eredményeket tud felmutatni egy nemzetközi jogvédő szervezet, hogy milyen programokkal találkozhatsz egy 20.000 fős város ifjúságiházában, vagy hogy milyen hatékonyan tud érdeket érvényesíteni egy országos szakmai hálózat a döntéshozókkal szemben, akkor van egy jó hírünk!

Civil Körkép névvel startol a Tőled Hallottam új, állandó rovata, ami minden hónapban bemutat egy-egy helyi szinten működő és országos lefedettséget elérő civil szervezetet, vagy civil kezdeményezést, melyek releváns szakmai munkát folytatnak a hazai civil-ifjúsági területen. Célunk, hogy a az új rovat által bemutassuk olvasóinknak a különböző és sokrétű szervezetek profilját, tevékenységeit és munkáját, ezzel is elősegítve a civil-ifjúsági szektorról való pozitív megítélést.  

Ki váltja valóra az álmainkat? – Karmák/Bagázs

Ki váltja valóra az álmainkat? Mi magunk, a sorsunk, vagy valaki külső szemlélő és segítő? Hogyan lehetek stabil lelkivilággal rendelkező gyermek vagy felnőtt, ha körülöttem senki sem az? Hogyan küzdjek olyan hobbiért és álomért, amelyet körülöttem senki sem értékel?...

LEHETŐSÉG ÉS ÉRTÉK VERESEGYHÁZNAK

Új rovatunk első felvonásában a Pest megyei Veresegyház városába látogattam el, ahol a TÁMASZPONT - Mentálhigiénés, Oktatási és Prevenciós Közhasznú Alapítvány (Támaszpont MOPKA) vendége voltam. A Gödöllő közelében található, és a medveotthonáról is híres, 20.000 fős...

Ajánlj nekünk szervezetet Te is!

5 + 5 =

A Tudatos Ifjúságért Alapítvány Online Ifjúsági Magazinja

A magazinban fiatal újságírók cikkei jelennek meg heti rendszerességgel, olyan kérdésekben, mint a fiatalok kapcsolata az emberi jogokkal, demokrácia és közéleti kérdések vagy pl. hogy mennyire menő társasjátékozás közben tanulni valamit.

Konnekt Live élményvideó

Helyben hogyan? – Fiatalok a településeken című konferencián jártunk

Videóriport a Balázs János szabadtéri kiállításról

Lábas Viki (Margaret Island): Amit a Pilvakerből megtanultam…