“Minden első randi interjú.” – hangzik el a Buliszervíz című filmben. Az állítás igaz, de mi van, ha egy speciális kérdezz felelek közepette találjuk magunkat? Íme 8 kérdés, amit ne tegyél fel egy meleg párnak.

A kíváncsiság nagy úr. Tabukat döntögetni ér, s most, az infokommunikáció csúcskorában olyan terek nyílnak meg előttünk, amire legvadabb álmainkban sem mertünk gondolni. Nem árt azonban előkapni a macsétát, ha neki vágunk a vadon ismeretlen, de izgalmas tájainak. Kalauz útkeresőknek, akik izgalmas vizekre eveztek: 8 kérdés, amit ne tegyél fel egy meleg párnak.

  1. Ki a fiú és ki a lány?

Ha ez a biológiai nemi jellegek vizsgálatával nem esik le, irány vissza az iskolapadba! Elkél még ott pár tartalmas bioszóra, ugyanis az egyneműek párkapcsolatában mindketten nők vagy férfiak. Persze, értik a dominanciára utaló kérdést, de ez ugyanúgy képeződik le, mint egy hetero pár esetében, helyzet és hangulatfüggő. Ők sem kérdeznek vissza: na, és nálatok az asszony hordja a nadrágot?

  1. Nem félsz a diszkriminációtól?

De, persze, minden percben attól rettegek, mi lesz, ha nem fogad el senki. Nem lesznek barátaim? Minden ismerősöm elfordul az utcán, ha találkozunk? Ugyan, a képlet ennél sokkal egyszerűbb: akinek bármi baja van velem, azzal egyszerűen NEM ÁLLOK SZÓBA. Miért, te megállás nélkül puncsolsz olyannak, aki valamiért nem bír téged? *

  1. Használtok valami játékszert?

Igen, ha átjönnek a haverok sokat társasozunk, nem régen vettünk egy új pakli francia kártyát is. Régebben még voltak ivós játékaink is, de ahogy öregszel, kinősz ezekből. Pont úgy nem fog erre az indiszkrét kérdésre válaszolni a legtöbb meleg, ahogy nem árulnád el te sem, hogy tegnap este téged kötöttek-e ki, vagy a te kezedben volt a vibrátor.

  1. Nem hiányzik egy jó farok/punci szex közben?

Most, hogy kérded, hadd gondolkozzak. Naná, hogy hiányzik! Minden szexuális együttlét közben azon gondolkozok, miért egy velem azonos neművel fekszek egy ágyban. Ráadásul meztelenül!!! Nem, köszönöm. Nekem így tetszik, ahogy van.

  1. Hogy akartok ti gyereket?!

Veszünk a piacon, hogy máshogy? A magyar törvényi szabályozás még korántsem annyira enged szabad teret az egyneműek gyermekvállalásának, mint számos külföldi ország, azért vannak lehetőségek a gyermekvállalás terén. Az örökbefogadás is egy opció. Ha belegondol az ember, a meddő heterók sem a gólyát várják.

  1. Honnan tudod, hogy nem jó, ha még nem próbáltad?

Ettél már kelbimbót? Hogy nem? De nem is szereted, és inkább ott hagyod a tányér szélén? Na, pont így.

  1. Ha meggondolnátok magatokat vagy kísérletezni szeretnétek, ugye szóltok? Esetleg egy hármas?

Persze, alig várom a reggelt, mikor egy izgató szexuális álmomból úgy kelek fel, hogy most azonnal hetero szexre vágyok. Hármas? Még csak most kérded?! Végre valaki, akit bevonhatunk hálószobánk legintimebb pillanataiba. Ember, ne már!

  1. Ez csak egy döntés, vagy így születtél?

Ha már a reggeleknél tartunk, igen, egy szép napsütéses hétfőn úgy keltem fel, hogy mától meleg leszek. Miért ne? Hisz menőőő! Ez nem így működik drágáim. Aki úgy DÖNT, hogy az lesz, az csak ki akar tűnni a tömegből. Lehet vitatkozni, hogy miért, hogyan alakul ez ki, talán mai napig nincs erre elfogadható magyarázat. Egyszerűen csak fogadjuk el, hogy van, és kész.

* A magyar LMBT-emberek 89%-a a szexuális orientáción alapuló diszkrimináció mértékét nagyon vagy meglehetősen elterjedtnek érzi (EU LGBT survey. FRA, 2014, 53. oldal).

 

Gyere és ünnepeld velünk a sokszínűséget a Budapest Parkban június 7-én a Budapest Pride Rainbow Party forgatagában. Jegyek még kaphatóak az alábbi linken.

 

Képek forrása: pixabay.com